Foreigner va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti in 2018

Trupa americană, cunoscută pentru piese ca „I Want To Know What Love Is”, „Say You Will”, „Cold As Ice” şi „Urgent”, va concerta pe 7 mai 2018 la Sala Palatului din Bucureşti.

Formaţia, fondată în 1976 de britanicii Mick Jones şi Ian McDonald şi de vocalistul american Lou Gramm, a împlinit anul acesta patru decenii de carieră.

Foreigner a lansat nouă albume de studio, a obţinut trei nominalizări la premiile Grammy şi a câştigat premii la American Music Awards şi Juno Awards. Albumele grupului au fost vândute în peste 75 de milioane de copii.

Cel mai recent disc, „40”, o compilaţie care cuprinde 40 de piese lansate între 1977 – 2017, stă la baza „40th Anniversary Tour” care, după Canada, Marea Britanie şi Statele Unite, va ajunge şi în România.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare miercuri, la ora 14.00, în reţeaua Eventim, la mai multe categorii de preţ: 150, 190, 270, 490 şi 690 de lei, potrivit organizatorilor, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Like us!
Inline
Like us!