Coolio pentru Vicepreședinte

Raperul veteran Coolio și-a manifestat interesul de a candida pentru biroul vicepreședintelui SUA în 2020, cu o fostă stea porno ca și colegă de cabinet.

Fosta actriță de filme pentru adulți, Cherie Deville, care a lucrat ca terapeut fizic timp de 17 ani, dorește să se intoarcă în lumina reflectoarelor pentru a “contesta liderul mondial” (Donald Trump) pentru Casă Albă.

“Dacă renunțăm la alegerea doar a politicienilor pentru birourile noastre superioare, cred că, ca o mică celebritate în sine, aș fi o alegere bună pentru poporul american și pentru întreaga lume”, a declarat ea la postul local de știri Los Angeles KESQ.

Și Deville intentionează să-și extindă apelul prin lansarea campaniei împreună cu Coolio (pe numele real Leon Ivey Jr.).

“Cineva trebuie să facă ceva, cineva trebuie să încerce”, a spus producătorul hitului Gangsta’s Paradise. “Avem nevoie de oameni normali. Avem nevoie de oameni obișnuiți, normali, din viața de zi cu zi în cabinet”.

Starul de 54 de ani nu este singurul care își exprimă intențiile de a candida la birou în 2020-Kanye West și-a declarat anterior speranțele să intre în cursă pentru președinția americană, în timp ce fostul wrestler devenit actor Dwayne Johnson a anunțat o posibilă candidatură.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Like us!
Inline
Like us!