Alex Newell, starul din Glee, isi lanseaza EP-ul de debut

Alex Newell, starul din populara serie TV “Glee”, a anuntat lansarea unui dublu EP, primul material discografic din cariera sa, indelung asteptat de fani.

“Power” va fi disponibil incepand cu 19 februarie.

Lansarea EP-ului a fost precedata de o noua piesa, “This Ain’t Over” a carei premiera a avut loc pe 14 ianuarie pe SPIN.com.

Binecunoscut pentru rolul din seria Fox, “Glee”, Newell va promova noul material “Power” printr-un turneu american amplu. Artistul il va insoti pe Adam Lambert in calitatea de invitat special incepand cu 23 februarie la The Paramount in Huntigton, New York si continuand pana pe 2 aprilie odata cu show-ul de pe Orpheum Theatre din Los Angeles.

Datorita vocii puternice, a magnetismului, dar si a jocului actoricesc versatil, Newell si-a adjudecat o larga apreciere din partea criticilor, o admiratie loiala a fanilor, dar si o nominalizare la categoria “Outstanding Performance By An Ensemble In A Comedy Series” din cadrul premiilor Screen Actors Guild Award, alaturi de colegii sai din “Glee”.

EP-ul “Power” se remarca prin stilul jucaus al lui Newell ce se apropie de genul dance-pop, injectat cu elemente disco. Pentru realizarea EP-ului, artistul in varsta de doar 23 de ani a putut colabora cu unii dintre cei mai reprezentativi producatori ai muzicii pop: Nile Rodgers (Chic, David Bowie), castigatoarea premiului Grammy, Diane Warren (Whitney Houston, Aerosmith), MNEK (Beyonce si Zara Lawson), precum si cu superstarul Dj Cassidy.

Pentru mai multe informatii despre Alex Newell, puteti accesa: www.thealexnewell.com,www.facebook.com/TheAlexNewell, instagram.com/anew92, twitter.com/thealexnewell,soundcloud.com/thealexnewell.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *