Tiësto, la UNTOLD 2016

Tiësto este primul nume important anunțat de organizatorii festivalului Untold, alături de alți 4 “regi” EDM care urmează a fi anunțați. 

Tiësto este unul dintre cei mai iubiți DJ din întreaga lume, și-a început cariera în 1985 și a fost numit cel mai bun dj din toate timpurile”.

Până acum pentru UNTOLD s-au vândut 26.000 de abonamente, prețul lor fiind de 300 de lei în acest moment. Abonamentele au fost puse în vânzare de anul trecut, în luna octombrie.

Ediția a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cei mai mari artiști din topurile muzicale internaționale. Prima ediție a festivalului a impresionat peste 240.000 de oameni între 30 iulie — 2 august 2015 la Cluj-Napoca. În 2015 au urcat pentru prima dată pe aceeași scenă în România, patru dintre cei mai indrăgiti artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *